Гласът на служебния кабинет обяви смятат ли да правят политическа партия.Това

...
Гласът на служебния кабинет обяви смятат ли да правят политическа партия.Това
Коментари Харесай

Кутев: Няма реваншизъм в това, което прави служебното правителство

Гласът на служебния кабинет разгласи считат ли да вършат политическа партия.

Това да няма газ е голям проблем и приоритет. Създадохме Щаба, с цел да решаваме проблемите един по един. Приоритет е интерконекторът с Гърция да проработи. Надявам се доста бързо да има документи. Това съобщи представителят на служебното държавно управление Антон Кутев в ефира на бТВ.

По думите му са поискали данни от работотадетелите у нас, които работят на газ, с цел да се търсят способи за покриването на потребностите им. " Стремим се всичко, което има досега да бъде доказано. Обявяваме търг до края на годината, с цел да търсим най-хубавата цена. Не сме се отказали от танкерите с полутечен газ. Оказа се, че в Булгаргаз има голяма финансова дупка ", сподели Кутев.

Кутев сподели още, че са изпратили искане за удължение на периода за офертата за американските танкери за полутечен газ и той ще бъде продължен, написа novini.bg.

" Нито енергийната рецесия, нито рецесията с цените могат да бъдат отлагани. Трябва да се вземат ограничения незабавно. По всички данни, които имаме, газ има до края на септември. Това е месец и половина напред ", съобщи представителят на служебното държавно управление.

Ще се употребяват всички механизми, безапелационен бе той.

Той сподели, че в границите на този бюджет ще се опитат да създадат всичко допустимо, с цел да подкрепят най-уязвимите групи.

Не усещаме и не чакаме поддръжка от другите политически обединения, безапелационен е Кутев и добави, че те няма да влязат в политическата борба. Ние ще подготвим изборите. Нямаме политическа партия и ще се стремим да се оптимално безцветни, сподели Антон Кутев.

“Няма реваншизъм в това, което вършим. Правителството би трябвало да може да си свърши работата. Никой не е женен за поста си и няма да остане на него до дъно. Не мисля, че България сега има потребност от нови обединения “, добави Кутев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР